Вашата интелигентна система за отопление с изкуствен интелект !
Golden Fire
Автоматизация


Защо автоматизацията навлиза все по широко в бита ни?

     Процесът на отопление има два режима на контрол - контрол на температура на водата в радиаторите или контрол на температура на въздуха в жилището. Основен  спестяващ фактор е преминаването от единия на другия начин на контрол. Много хора задават на електрониката на отоплителния уред температура на водата в отоплявана система, равна на 60°С. В 90% от случаите това НЕ е нужно.

Пример: при управление на температура на въздуха в стаята, ако е зададена температура 23°С в жилището, навън е -5°С, но има слънце, жилището е с южно изложение и с добра изолация, горелката ще почива почти през целия ден, защото зададените 23°С ще са постигнати от слънчевата енергия и задържани от изолацията /реализира се икономия на пелети, защото почти 6 часа отоплителния уред не работи/.

     Ако през същото време сте избрали процес на управление по температура на водата в системата за отопление, отоплителния уред  ще поддържа 60°С температура на водата в системата. В жилището температурата ще достигне 24°-25°-26° /на никому ненужно висока температура/ и ще гори през целия ден харчейки пелети напразно.

Също така почасовото отопление е другия спестяващ фактор.

Пример: Задайте температура на въздуха 23 градуса в часовете в които обитавате активно жилището 7-9 и от 18-22 часа.

Задайте температура на въздуха 19 градуса в часовете в които не обитавате жилището или спите на по ниска температура, така отоплителния уред ще поддържа нужната температура когато Ви е необходима, но няма да позволи жилището да изстине и в последствие да е необходима много повече енергия и време за да го загреете отново.

          Съвет: Инвестирайте приблизително 150 лв. еднократно в електронна система за отопление /стаен или интернет  термостат/, което ще Ви се възвърне още през първите няколко месеца на отоплителния сезон.


---------------------------------------------------


АвтоматизацияБъдете в крак с времето!

Контролер с изкуствен интелект от Golden Fire Technology

Цена 765 лева.

Цена в промо комплект 330 лева.

     Новото управление Golden fire Touch Screen е продукт в категория изкуствен интелект, който сам върши всичко необходимо за идеалната топлина във Вашия дом. Този контролер елиминира нуждата от посещения на техници, автоматично включва/изключва отоплението в зададени от Вас диапазони, автоматично почиства камината при необходимост и стабилизира напрежението при евентуална промяна в мрежата. Всички настройки съхранява в Golden Fire SD Card, която е недосегаема при евентуална повреда на платката или дисплея и улеснява максимално смяната на софтуер. Това управление може да бъде монтирано на всеки модел котел, камина или горелка.


---------------------------------------------------


Автоматизация

Осигурете постоянна топлина във вашия дом, посредством

Golden Fire UPS!


Golden Fire UPS 850 V/A - Цена 500 лева.

Golden Fire UPS 850 V/A General Electric ЗЛАТЕН - Цена 530 лева.

Golden Fire UPS 1650 V/A - Цена 590 лева.

Golden Fire UPS 3000 V/A - Цена 830 лева.

     Непрекъсваемият източник на захранване Golden Fire UPS гарантира постоянната работа на консуматорите, свързани към него. При проблем с мрежовото захранване (прекъсване или нестабилност) Golden Fire UPS осигурява продължително захранване от акумулаторната батерия около 30 часа, генерирайки чиста синусоида.

     Изходното напрежение има същата форма като това в електрическата мрежа, което означава че консуматорите работят също толкова ефективно, колкото и при захранване от мрежата.

    При наличие на стабилно мрежово напрежение, устройството винаги поддържа заряда на батерията, така че да бъде максимално полезна в случай на необходимост.

     Работи и с новия стандарт инверторни циркулационни помпи.

     Тестван и работещ с всички марки и модели пелетни и газови котли и камини на пазара.

     Работи с акумулатори от 45 Ah. до 250 Ah.* Приблизително време за работа на камина или горелка от Golden fire с 95 Ah. акумулатор е около 40 часа.

     Защита от обратен поляритет и презареждане на акумулаторната батерия, защита от късо съединение, защита от претоварване.


---------------------------------------------------


Автоматизация
Управлявай умно отоплението с GF HT500 SET смарт термостат 

WIFI Смарт стаен термостат е устройство, което Ви позволява да контролирате отоплителния си уред с мобилното приложение, дори когато не сте вкъщи.

 • Регулиране на температурата чрез стаен термостат
 • Цифров LCD дисплей с осветен фон
 • Touch бутони 
 • Индикатор за външна температура, индикатор за батерията 
 • Дневна и седмична програма
 • Смарт или безжичен стаен термостат
 • Отчети за данни за работа и температура за изминалия период

6 различни режима:

 • Ръчен режим
 • Режим у дома
 • Режим извън дома
 • Нощен режим
 • Програмен режим
 • Режим за местоположение

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА HT500 SET?

 • Без значение къде се намирате по света, можете да контролирате температурата на дома си благодарение на мобилното приложение.
 • С мобилното приложение можете да създавате практично ежедневни и седмични програми.
 • Можете да видите графика за работата на отоплителния уред, температурата на вашия дом и външната температура според избрания период от време през мобилното приложение и можете да получите ретроспективен отчет.
 • HT500 SET може да бъде поставен навсякъде в дома ви използвайки опцията да работи с батерии.
 • Благодарение на LCD дисплея разполагате с актуална информация за вашето устройство и да управлявате чрез него отоплителния си уред.
 • HT500 SET по всяко време поддържа комфорта на жилището ви с желаната температура. По този начин може да осигурите до 35% икономия на разходите си, като избягвате ненужната работа на отоплителния уред.
Контрол с мобилно приложение: HT 500

Инструкции за експлоатация свали от ТУК ; Кратко описание за инсталация ТУК

GF HT500 SET e на цена 245 лв с ДДС


---------------------------------------------------


"Умна къща" с GF Basic & GF TH16 

GF Basic и GF TH16 са устройства, които Ви дават възможност да контролирате уредите си посредством смартфон!

Възползвайте се от промоционалните цени на продукта или го получете като подарък от нас!
GF Basic на цена с 50% намаление  200  100 лв с ДДС
GF TH16 на цена с 50% намаление  280  140 лв с ДДС

Автоматизация
Автоматизация
 
  GF Basic и GF TH16 изпращат данни на облачна платформа през WiFi рутер, който ги управлява дистанционно чрез безплатното мобилното приложение eWeLink с версия на български език. Можете дистанционно да следите температура и влажност да включите и изключите вашите уреди от всяко място и по всяко време докато сте на почивка, извън града или на работа, да настроите времето за включване и изключване по график.

   Може дори да споделите устройствата с членовете на Вашето семейство, така че всички да имат възможност да ги управляват.
Приложение: Управление на осветление, бойлер, щори, гаражни врати, котли, поливни системи,аквариум,кафе машини, охранителни системи и др. Рестартиране на компютри, рутери, майнинг ригове.


-----------------------------------------
АвтоматизацияРегулирайте температурата удобно с

Въздушен термостат - термодатчик за инфраред/инфрачервено отопление CEWAL RQ10

Цена 55.00 лева с ДДС.


Този термостат се използва за автоматично регулиране на температурата на отоплителни и климатични системи в различни помещения - къщи, хотели, училища, офиси, предприятия и др. Може да се ползва както в дома, така и в индустриални зони.

-----------------------------------------
АвтоматизацияОсигурете безопасността в дома си лесно и удобно с

GF WiFi  Сензор за засичане теч на вода

Цена 75.00 лева с ДДС.

WiFi СМАРТ КОНТРОЛ – Управление през безплатно мобилно приложение Smart Life от всяка една точка на Земята (съвместимо с Android и iOS);
ТОЧЕН И НАДЕЖДЕН СЕНЗОР – Двата чувствителни електрода под сензора засичат водата при допир с тях. Датчика осигурява възможно най-ранното предупреждение за наводнение;
24/7 МОНИТОРИНГ  Непрекъснато следене за наличие на теч и в режим на готовност за алармиране;
ОПОВЕСТЯВАНЕ НА СМАРТФОН  Сензора за теч на вода ще изпрати push съобщения до всеки потребител на неговото мобилно устройство;
ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ЩЕТИ  Позволява настройки за автоматизация на свързаните други устройства от умния дом за да се изключи електрониката или спре централното водоподаване;
КОМПАКТЕН РАЗМЕР  Поставете до мивка, тоалетна, бойлер, аквариум, тръби и други потенциални опасности.

WiFi Сензорът ще засече водата, която го допре по пода и ще Ви алармира за това.

В основата на сензора се намират два електрода, които при взаимодействие с вода ще задействат алармирането – изпращане на push известия до мобилно устройство или сцена, зададена от потребителя.

Поставете го на стратегически позиции, които евентуално могат да създадат някога проблеми. Например до тръби, пералня, съдомиялна, под прозорец, който често остава отворен и други.

При евентуално наводнение, Вие ще бъдете уведомени незабавно на Вашето мобилно устройство.

В случай че имате смарт контакти или монтиран автоматичен WIFI клапан, същият ще спре тока в контактите, за да предпази електрониката и изцяло подаването на вода към жилището или офиса.

Инцидентното наводнение е непредотвратимо. То може да ни изненада във всеки един момент. Било то дефектирала връзка на тръба или дефектирал уред, но имайки такъв сензор за засичане на теч на вода, Вие ще може да предотвратите още по-големи щети, защото ще бъдете информирани и може да предприемете действия.

WiFi Сензорът за засичане на вода работи с помощта на безплатно приложение Smart Life (или Tuya), което е съвместимо с Android и iOS операционни системи за мобилни устройства. Имате възможност да споделите този сензор и с други потребители (членове на семейството, колеги), за да бъдат и те своевременно оповестени.

Освен това сензорът поддържа и протоколът IFTTT, чрез който може да изготвите допълнителни сцени за автоматизация.

Датчика за теч ще ви оповести, когато батериите се изтощят, за да може своевременно да ги замените.

Захранване: 2 х ААА батерия (в комплекта)
Свързване: WiFi 2.4 Ghz
Функции: Незабавно алармиране и задействане на сцена
Контрол: През приложение за телефон Smart Life / Tuya
Материал: Висококачествен ABS
Цвят: Бял
Работна температура: -10 : +50° С
Работна влажност: 10 – 95% RH
Размер: 64 x 64 x 35 мм
Комплекта включва:
1 x WiFi Сензор за засичане на теч на вода;
1 x Ръководство за Потребителя (EN)
2 х ААА батерия
Гаранция: 2 Години

 

-----------------------------------------

Автоматизация

Управлявай отоплението и топлата вода със смартфон или компютър от всяко място!

Безжичен стаен терморегулатор с възможност за управление на отопление или охлаждане през интернет!

Цена 440 лева.

Интуитивно програмиране със сензорен екран, смартфон или компютър чрез Интернет Безплатен софтуер и конто на сървъра на SALUS за управление на драйвера чрез Интернет Безплатно приложение Salus iT500 в App Store и Google play Безжична комуникация Функции Eco и празнична 3 периода включено / изключено при избор на функция за управление на топлата вода Възможност за програмиране до 6 нива на температурата за един цикъл iT500 Интернет драйвер на температура - седмичен иновационен регулатор на температура с възможност на управление чрез Интернет, като и директно чрез регулатор. Управление чрез Интернет с компютър или смартфон Управление на мястото на употреба Монтаж на стената или на друго избрано място Сензорно програмиране на термостата Обхват: 868 MHz Режими: Отопление / Охлаждане 2 изхода 230V Настройка за контрола на горещата вода Обхват на настройка на температурата: 5 ÷ 35°C (с точност ±0,5°C) Хистерезис: 1°C Защитна температура срещу замръзване на инсталацията: регулира се от 1°C до 9°C (с точност ±0,5°C) Максимален ток при електрически товар на релето: централно отопление 1: 16A (съпротивление), 5A (индукция); централно отопление 2 или БГВ : 5A (съпротивление), 3 A (индукция) Захранване: с 2 броя батерии AA Температура на съхранение: 20°C ÷ 60°C Ниво на защита: IP 30


---------------------------------------------------


Автоматизация

Хитът на пазара КАЧЕСТВО / ЦЕНА !!!

Управлявай отоплението и охлаждането на жилището със смартфон, таблет или компютър от всяко място!

Цена 245 лева.

Управлявайте отоплението отвсякъде чрез приложението RT310i (за iOS и Android), безжична комуникация, географско местоположение, локално или отдалечено управление (чрез приложението RT310i), LCD екран с подсветка, хистерезис +/- 0,5°C, точност на показваната температура от 0,5°С, корекция на показваната температура +/- 3°С, функция против замръзване (между 5 и 9°С), режим HOLIDAY, режим SLEEP (преустановяване всички функции на термостата), автоматична синхронизация, RF тест на безжичната връзка, уникален комуникационен код.

5 години гаранция.

     Безжичен стаен терморегулатор с възможност за управление на отопление или охлаждане през интернет!


---------------------------------------------------


Автоматизация


Спестете и управлявайте Вашия дом, посредством

безжичния стаен термостат Computherm!

Цена 145 лева.

     За всеки ден от седмицата може да се направи отделна температурна програма. Дневно могат да се настроят 1 фиксирана и 6 свободно избрани различни времена на включване и при всяко от тях може да се настройва различна температура. 4 различни възможности за временното изменение на програмата: промяна на температурата до следващата програма, за 1-9 часа ( парти програма), за 1 -99 дена (ваканция, празници и др.) или до следващата ръчна настройка (елиминиране на програмата). Освен това термостатът предлага възможност за превключване на чувствителността, калибриране на вътрешния термометър, активиране на защитната функция на помпата, опростяване на режимите на охлаждане и отопление и заключване на контролните бутони. Дигитален стаен термостат с радиовръзка, която дава възможност да се пренася в рамките на допустимото разстояние. Термостатът и приемникът имат свой код за сигурна и безпроблемна радиовръзка помежду си. Препоръчва се за места, където се изисква програмиране, и са важни точните измервания на температурата и настройката на температурата, че може свободно да се пренася, както и точността на превключване. При необходимост термостатът може да бъде подключен към контактCOMPUTHERM Q1RX. За всеки ден от седмицата може да се направи отделна температурна програма. Най-важните технически данни на термостата /предавателя/: • Диапазон за настройка на температура: 5-40 °С (с 0,5 °С стъпки) • Диапазон за измерване на температура: 3-45 °С (с 0,1 °С стъпки) • Точност на мерене на температурата: ±0,5 °C • Диапазон на калибриране на темп.: ± 3 °C (с 0,1 °С стъпки) • Чувствителност на включване: ±0,1; ±0,2 °C; ±0,3 °C • Захранващо напрежение на батерии: 2x1,5 V АА (LR6) Алкални батерии • Работна честота: 868,35 MHz • Диапазон на действие: ~ 50 м на отворен терен • Технически данни на приемника • Захранващо напрежение: 230 V AC; 50 Hz • Напрежение, което може да се включи с управляващо реле: 24 V AC/DC … 250 V AC, 50 Hz; • Сила на тока, която може да се включи с управляващо реле: 6 A (1 A индуктивно натоварване)


---------------------------------------------------


Автоматизация
Спестете и управлявайте Вашия дом през смартфона си, посредством

интелигентния GF Bboil интернет контролер!

Цена 199 лева.


BBoil е Wi-Fi програмируем термостатен контролер.

Устройството представлява интернет свързан релеен модул със седмичен график, който може

да бъде програмиран и впоследствие управляван през интернет свързан компютър или мобилно устройство.

BBoil позволява бързата автоматизация на всеки електроуред, без значение от неговия производител или модел.

Технологията, заложена в BBoil, му позволява да се свърже с произволна безжична интернет

мрежа, без допълнителни настройки.

BBoil е комплексна система, с която не само включвате и изключвате Вашите уреди дистанционно, а управлявате и

регулирате цялостната екосистема във Вашия офис, дом, къща или вила.

BBoil позволява на потребителите да разполагат с информация в реално време за всички свързани

устройства, тяхната работа и моментен статус.


Защо да изберем BBoil:

· Спестява пари от електричество

· Оптимизира потреблението на всеки свързан електроуред

· Цялостна интегрирана система за управление

· Лесен и удобен софтуерен интерфейс


Къде е приложим BBoil:

· Управление на електрически бойлери

· Управление на газови котли, пелетни котли и котли на твърдо гориво

· Управление на соларни системи

· Управление на поливни системи

· Управление на външно и вътрешно осветление

· Управление на различни групи от електрически устройства

Автоматизация

BBoil вече е безжичен

     Температурният сензор на BBoil  вече се предлага и в безжичен вариант – BBoil RF. С BBoil RF Вие нямате нужда от кабел за отчитане на температурата. Използваме безжичен сензор, който работи с батерии, издържащи между 18-24 месеца. Освен безжично свързване към интернет вече предлагаме и безжично отчитане на текущата температура. Поставяте безжичния температурен сензор в произволно помещение, а BBoil RF свързвате към Вашия газов котел, пелетна горелка или друг уред. Безжичният сензор е в елегантна форма, с отличен дизайн, подходяща за поставяне във Вашия хол, върху мебел или закрепена на стената. Избягвате неудобството с използване на кабел за отчитане на  температурата и променяте местоположението му спрямо Вашето желание.

Автоматизация

Работа в режим „Охлаждане“

     Свикнали сме да използваме BBoil за управление на уреди, свързани с отоплението на дома и офиса. Потребителите обаче намериха десетки други приложения на BBoil – отваряне и затваряне на гаражни врати, поливане, осветление, дори управление на индустриални хладилни камери. Затова в меню „Настройки“ вече можете да променяте режимите на работа на BBoil – от „Отопление“ на „Охлаждане“. Не се изискват никакви допълнителни промени в работата. Съвсем скоро ще се появи и новата функция Easy View. Тя ще позволява много по-лесна работа със системата, когато използваме BBoil като интернет превключвател.

Автоматизация
Автоматизация
Автоматизация


По-лесна и удобна инсталация

     Първоначалната инсталация на BBoil се извършва лесно и бързо – вместо въвеждане на IP адрес и четене на дълги инструкции, само с няколко натискания BBoil се самоконфигурира. Това ще улесни още повече работата с BBoil, ще намали времето, за което сервизният техник инсталира цялата система и ще подобри стабилността на работа.


---------------------------------------------------


Автоматизация


Осигурете безопасност за Вашия дом, посредством

детектор за дим стандарт EN 14604!

Цена 49 лева.

Тестван съгласно детектор за дим стандарт EN14604
CE сертифициран
9V батерия
С функция LED и звуков сигнал
С вградена тест функция
Автоматичен контрол
С аларма, когато батерията е изтощена
Лесно и бърза безжична инсталация


---------------------------------------------------


Wi Fi модул Tiеmme 4Heat

Цена 195 лева

 

Предназначен за връзка между пелетно съоръжение с контролер Tiеmme elettronica и локална Wi Fi мрежа.

4Heat Ви дава възможност за директен достъп до контролера на уреда.

Вие можете да променяте: Мощност и Температура


Вие можете да се информирате за:

 •  ON / OFF
 •  Запалване / Загасване
 •  Температура на инсталацията в реално време
 •  Температура на димни газове в реално време
 •  Температура на флуида в буферния съд в реално време
 •  Детайлни графики на работа на пелетното съоръжение
 •  Wi-Fi интерфейс за Tiеmme elettronica
 •  Конектори: RS232 - RS485
 •  Захранване: 5V
 •  Корпус: ABS
 •  Работен температурен диапазон: -20 °C ÷ 60 °C

---------------------------------------------------


PS Thermo 

може да управлява до 4 отоплителни, охладителни системи, системи за гореща вода, влагоабсорбатори и овлажнители за въздух.

Инсталирайте допълнителни релета и безжични сензори и се насладете на най-достъпното решение за здравословен климат във всяка стая. Задайте желаната температура и процент на влажност. Управлявайте онлайн или офлайн. Изберете желания режим на работа, език и ниво на звука.

Цена - 245 лв с ДДС


Спецификации:

 •  Тъч панел волтаж: 5V
 • Тъч панел - размер на екрана: 4,9 х 3,7 мм (ШxВ)
 • Тъч панел - размер на кутия: 30,0 х 98,0 х 36,0 мм (ДxШxВ)
 • Тъч панел - работна честота: Wi-Fi (b/g/n) 2.4GHz
 • Работна температура: 0° — +45°C
 • Релеен блок - превключващ контакт: Макс. 230V~; 16А (4А индуктивен товар)
 • Релеен блок - работна честота: 433 MHz
 • Релеен блок - обхват; Минимум 100 м празно пространство
 • Топология на мрежата: безжична комуникация
 • Степен на защита, осигурявана от обвивката: IP20: в позиция на монтаж

Автоматизация
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.